neděle 22. ledna 2012

EXAM(FUCK)INATION SESSION




Známe to asi všichni. Věta musím se učit se mění na větu musím se opravdu učit , poté na ano dnes už vážně začnu , když už se konečně k učení donutíte začíná boj s naučenými poznámkami za den. Zpočátku se chci učit hlavně kvalitně, učím se pomalu, vše si opakuju(a taky ztrácím hodně času), následuje fáze, co nejvíc přečíst, později zopakuju (tato fáze je asi 3dny před zkouškou.)
 Při pohledu na papíry po pokoji, hromadící se hrnečky s kávou a čajem začíná depresivní stav. Čtení poznámek se zrychluje, nastává čas koupit prášky proti únavě a vzdát se záviděníhodné aktivity a to spánku. Den před zkouškou se jídlo omezuje, není čas na nic, čte se, čte se, čte se a hlava bobtná. Hrnečky, papírové kapesníky(pro chvíle zhroucení) zaplavily pokoj a buduje se provizorní "postel" na zemi, která slouží pro všechno jen ne pro spánek. Den D konečně se zas podívám do koupelny a do kuchyně, po dnech strávených v domácí kobce vidím slunce či sníh a prosím o to, abych byla dítětem štěstěny.
To je ve zkratce můj lednový stereotyp, který je asi nejhorší ze všech stereotypů. Ale i v takovém koloběhu se může objevit věc, která ho trochu zpříjemní. Já objevila Arizona green tea, který po čase nahradil kávu a tak střídám horký green se studeným arizonským . Popravdě víc než jeho účinky mi učaroval jeho obal s přiloženými růžovými kvítky. To může ignorovat jen omezenec :D
Další věc, kterou zkouškový narušuje jsou zájmy, koníčky a všechny hříšnosti, které máte tak rádi a vůbec vám v životním stereotypu nevadí. Proto mě napadla v pořadí druhá "rozpolcená" fotka. A co vy a zkouškový, máte podobné rituály?


We all know it. The sentence "I have to learn" changes to the sentence "I have to really learn", then "yes, seriously I'll start" when I finally begin to learn fight with enrolled notes per day starts. At first I want to learn especially well and slowly and repeat everything (and I'm losing a lot of time), followed by phase, the most reading no repeat (this phase is about three days before the test.)
When I watch papers around the room, gathering cups with coffee and tea I feel depressed and under pressure. Reading the notes is accelerated, it is time to buy pills against fatigue and give up an enviable activity-sleeping. The day before the test is no time for anything, only for reading, reading, reading, and the head is swelling. Cups, paper handkerchiefs (for moments of collapse) flooded the room and I start with the build a makeshift "bed" on the ground, which is used for anything except sleeping. D-Day-I finally look bathroom and kitchen again, after days spent in the home cell I see the sun or snow, and I beg for I was a child of fortune. This is in brief my stereotype in January, which is the worst of all stereotypes. But even in this cycle may appear something that it a little more pleasant. I discovered Arizona Green Tea, which replaced the coffee and now I alternated hot green with cold Arizona. In fact, more than its effects enchanted me with its container attached pink flowers. It can ignore just fool: D Another thing that examination session interferes are interests, hobbies and all the sinfulness that you love so much and you do not mind the everyday stereotype. So I took the second 'split' photo. And what you and examination period, do you have similiar ritual?










33 komentářů:

  1. ta zdvojena fotka nema chybu!

    www.mysweetstrawberries.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. tak ta první fotka nemá chybu :D já jsem na tom dost podobně, vždycky si říkám, proč jsem sakra nezačala dřív :X jenže to dopadá pokaždý stejně a ať už zkoušku dám nebo nedám, přijde pak stav, kdy prostě sebou seknu do pelechu a spim a spim a spim :D ale co, jednou na tyhle věci budem snad s úsměvem vzpomínat :)

    OdpovědětVymazat
  3. beautiful pics especialy the one with the two faces! and i love arizona too it´s so good <3

    OdpovědětVymazat
  4. Beautiful photos! You have a really lovely blog. x

    OdpovědětVymazat
  5. za prve jsi k sezrani, za druhe libi se mi neporadek na prvni rozpolcene, za treti libi se mi tvuj pokoj, za ctvrte chci od tebe vyfotit.konec hlaseni.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S ruměncem ve tváři -stop- děkuji -stop- a já chci fotit tebe -stop-!!!!

      Vymazat
  6. jééj, tá napoly foto je skvelá! Som sa normálne nad ňou pozastavila a rozmýšľala, ako to:) dobré dobré

    OdpovědětVymazat
  7. ah you're so pretty dear! wanna follow each other?:)

    OdpovědětVymazat
  8. Miluju tvé fotky! Ta první nemá chybu.

    SOUTĚŽ!

    OdpovědětVymazat
  9. Great photos on your blog !!!

    BTW: Nice blog. Do you want to follow each other? I always follow back :)

    Kisses from Germany !
    Celina

    OdpovědětVymazat
  10. Oh your photos are so beautiful! I love the split photo!

    Regarding my exam fuel? I am three years out of university and do not even want to think b k to exam time haha. I used to have too much chocolate and green tea

    OdpovědětVymazat
  11. Amazing post and gorgeous blog!
    Following! Follow back? <3

    OdpovědětVymazat
  12. you are beautiful!!

    If you love MAC cosmetics, check my international giveaway http://searchingforlbd.blogspot.com/2012/01/its-here-international-giveaway.html

    xx H

    OdpovědětVymazat
  13. Love your eyes, are so big and beautiful!
    I'm following, maybe you could follow me back.

    xxx

    Lily from http://secretsofa-girl.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  14. To jsou nádherné fotky, jsi moc hezká :)

    OdpovědětVymazat
  15. I LOVE your blog! Such beautiful photos and such beautiful outfits!! (the layout with the birdcage? LOVE!) I would love if you'd check mine out, too, tell me what you think, and follow if you're into it.

    Good luck on that test-- exams can be a real bitch!
    xoxo
    Remy
    www.mydailythreads.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  16. beautiful pics. :) Do you like follow each other? I´d be glad. Let me know. Melly ♥

    OdpovědětVymazat
  17. ta durhá fotka je perfektní =)

    OdpovědětVymazat
  18. wow uplne krasne fotky!!!

    OdpovědětVymazat
  19. politologie nebo mezinárodní vztahy na ZČU? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mezinárodní vztahy;)taky si tím prošla/procházíš?:)

      Vymazat
  20. Nádherné fotky! A ty jsi krásná!
    Děkuji, že vedeš blog s tak krásnými fotkami. Další místo, kam se můžu chodit kochat! :)

    http://stylebyveronika.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  21. Děkuji s hlavou skloněnou, s úsměvem potěšeným!;)

    OdpovědětVymazat
  22. You are beautiful, your eyes are amazing.
    :)

    OdpovědětVymazat
  23. Můžu se zeptat odkud máš ten modrý diářek (pokud je to diář)? a tyhle bloky? Moc se mi líbí :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji:)Diář je z ebay, posílam odkaz. Jejich tam spousta a popravdě se mi jich líbí tolik, že bych je brala všechny;) Bloky jsou z jednoho plzeňského papírnictví, tak s tim asi moc nepomůžu.

      http://stores.ebay.co.uk/everyday-happy-smile/Journal-Diary-Scheduler-/_i.html?_fsub=1042153012&_sid=878831842&_trksid=p4634.c0.m322

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...