úterý 14. února 2012

13 kroků k lásce




Sv. Valentýn je pořád dosti rozporuplné téma. Někdo slaví/někdo ne, někdo se obdarovává/ někdo ne, ti, co jsou sami rvou si vlasy/ a nebo taky ne. Ani nevím do jaké skupiny bych sama sebe zařadila. Den V registruju, vnímám, ale rozhodně neočekávám veledary, kýčovité plyšáky a srdce místo zorniček  v přítelových očích. Jsem "skromnost sama" a tak mi stačí chutné jídlo jísti, dobré víno píti, erotické čtivo čísti.
A jelikož je prý nejlepší spojit sex s láskou, obdarujte svého "bližního" touto knihou a srdíčkovou záložkou se kterou vám pomůžu. Pro lepší pochopení je tady video.
A at už Lady F Oscar Wild napsal, či nenapsal, dám mu za ní příští měsíc v Paříži pusu na kámen. A pokud nevíte, jestli si knihu přečíst řeknu asi jen, že sex nikdy neomrzí a na papíře to platí rovněž tak.


St. Valentine's Day is still a rather controversial topic. Someone celebrates it/ some don´t, someone gives gifts / some don´t, those who are single pulling their own hair / or not.
 I don´t know to which group I include myself. Join us in the day, but I definitely don´t expect enormous gifts, kitsch stuffed animals and heart instead of the pupils in my boyfriend´s eyes.I am modest, so I just eat tasty food, good wine to drink, erotic books to read.

And I heard about the best is combine sex with love, make a present to your sweeties. Hearted origami bookmarks in this book. To better understanding is the video here.
And whatever LadyF. Oscar Wilde wroteor didn´t, I'll give him for this book kiss on the gravestone
 next month in Paris And if you do not know if you read the book tell you just as you never get tired of sex, you never get tired of the sex on the paper so. It is also true.




7 komentářů:

  1. lady fuckingham má něco do sebe a tenhle manuál je bájo :)

    OdpovědětVymazat
  2. hahha,, jj,, idealní valentýnské počteníčko ..:D follow ya!=) <3 *

    http://eyeonmenow.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. LOVE your creativity and blog...so fun!

    Shall we follow each other? I would love that.

    xxx Emily of ELVintage

    OdpovědětVymazat
  4. Lady F sem četla, nebylo to špatný;)

    OdpovědětVymazat
  5. Jé to je hezký :-)... Akorát s mou šikovností bych to asi nesložila :-D

    http://anns-fashion-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...