sobota 18. února 2012

WEEKEND INSPIRATION- SANIA PELL

Momentálně se nacházím v situaci, kdy bych nejradši všechen nábytek z pokoje vyházela, vše přemalovala a nově zařídila, ale to by znamenalo, že bych tak rok po tom nemohla z pokoje vystrčit ani nos, nejíst a tak ho radši přestavím a vylepším. Poslední dobou tudíž projíždím všelijaké designové blogy a stránky, kde sháním inspiraci a blog SANIA PELL mě uchvátil zatím nejvíce.
Sania Pell interieová stylistka, designérka a autorka knih, kde shrnuje své projekty(např. The Homemade home) pochází z Londýna.
 Vyrábí návrhy pomocí materiálů, jako jsou barvy, inkoust, koláže s vyšívanými módními a dekoračními textiliemi. Její návrhy byly prodávány po celém světě a nakoupeny mnoha společnostmi včetně Armani, monzun, Laura Ashley a M & S.
Moc se mi líbí její cit pro jednoduchost a kombinování světlých barev s tlumenějšími prvky a tady jsem vám vybrala projekty, které se mi líbí nejvíce. A co vy, jaké stránky/blogy o designu sledujete?

At the moment I found myself in very difficult situation when I would like to throw out all furniture from my room, re-paint all walls and new arrange everything. But it will be very expensive so I decided re-arrange it and therefore now I'm reading all design websites or blogs, where I'm looking for an inspiration and I fall in love with the blog SANIA PELL.
Sania Pell is an author, interiors stylist and designer from London.
For designs using materials such as paint, ink, collage and embroidery for both fashion and furnishing fabrics Her designs were sold worldwide and purchased by companies including Armani, Monsoon, Laura Ashley, Gap and M&S.
I love her sense of simplicity and combining bright colors with subdued elements and here and I've chosen projects that I like the most. And what about you, what sites / blogs about design do you watch?























9 komentářů:

  1. super obrázky,
    ja som tiez mala take obdobie a teraz mám take ze by som v mojej izbe ponechala iba stol (ani ten nemusi), skrinu a postel :)

    OdpovědětVymazat
  2. zatím žádný, pouze stránky, ikdyž se o design zajímám, ale tohle je skvělá inspirace!

    OdpovědětVymazat
  3. úžasný blog :) Prosím navštív ma a keď chceš môžeš mi dať aj followera :) Vopred ti veľmi veľmi pekne ďakujem :)))

    jojaslife.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Ty jsou úžasné...

    Následuji tě, budu ráda, když ty budeš následovat mě..

    OdpovědětVymazat
  5. I love those chalkboard walls! so cute!

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...