pátek 17. května 2013

Díky za každé nové ráno

 mám ráda rána, slunečná i šedá, se snídaní v posteli, snídaní v bistru za skleněnou výlohou, kávou, čajem. S pocitem, že můžu jen tak sedět a nehlídat čas. Jíst, číst, smát se, držet někoho za ruku, jít nakoupit croissanty   a namísto sledování chodníků, koukat na střechy. Odpoledne nějakým způsobem vynechávám. Můj den tvoří rána a večery. Bez večerů by totiž ta skvělá rána nebyla. Snídaňové menu na fotkách není bohužel každodenní rutina, šlo o křest nového bytu. Však odteď mi bude doma chutnat každá snídaně, i když půjde jen o rohlík z alberta :)




18 komentářů:

  1. Ach to je uzasne! Ma to nadech francouzskeho stylu. Taky je pro me snidane dulezita a az pote, co jsi to napsala, jsem si uvedomila, ze prubeh dne pro me nema moc dulezitosti.

    OdpovědětVymazat
  2. Oblibu dobrých snídaní máme společnou :)
    Ať se v novém bytě krásně bydlí

    OdpovědětVymazat
  3. jejej, mam takovy dojem, ze kdyz jsem zrovna v CR, bydlim tak 100 metru od tebe (podle vyhledu z okna). svet je opravdu maly:)

    OdpovědětVymazat
  4. presne o takom byte snívam s drevenými parketami a veľkými bielymi oknami, krása aj tie raňajky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já taky snila, už moc dlouho ale, takže bylo na čase si to splnit :)

      Vymazat
    2. prosim, přes jakou realitku jste byt hledali? a nachází se někde v centru?
      děkuju za odpověď:))!

      Vymazat
  5. Mám to úplně stejně :), miluju, když jsou rána pomalá, neuspěchaná a často mi chybí..dokonce jsem si už několikrát vzala dovču jen pro to klidný ráno ;). A moc se mi líbí fotky! Skvělá atmosféra, vaše podlaha.. a celý byt musí být krásný!

    OdpovědětVymazat
  6. Tenhle článek mi udělal radost. Také miluju rána, ač je často zaspím se svou láskou ke spánku :D. Když mám dobré ráno, většinou mám i dobrý den. A když mám smůlu a zaspím, nestíhám, jsem ve stresu a nemám snídani a celkově je to nepovedené ráno, táhne se to se mnou celý den a málokdy to ze sebe setřesu.
    Fotky jsou pěkné, až jsem dostala chuť na druhou pozdní snídani, chcech :). Tak ti přeju další rozmilá rána v novém bytě :)

    OdpovědětVymazat
  7. uuu, cinematic fotky zase! <3 paci! <3

    OdpovědětVymazat
  8. Ta atmosféra fotek je neskutečná

    OdpovědětVymazat
  9. prekrásne si to napísala ... mimochodom ...milujem rána ...viac než čokoľvek iné ..zahmlené či slnečné ...je to jedno trebárs aj upršané ... hlavne že sú

    OdpovědětVymazat
  10. krasny, a fotky taky nadherny, cim fotis? :))

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...